Κοινωνία

Τροχαίο στη γέφυρα Ευήνου: Oδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο

Ακόμα ένα τροχαίο στη γέφυρα Ευήνου με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο να καταλήγει στις μπάρες. Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν στο ΙΧ και χρειάστηκαν άντρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Το σημείο είναι επικίνδυνο, αλλά όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, υπάρχει σήμανση. Τα λάθη που γίνονται διαχρονικά τους τελευταίους μήνες, έχουν σαν αποτέλεσμα μια σειρά από ατυχήματα στη γέφυρα.

Πιο αναλυτικά, Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε λίγο μετά τις 18:00 πάνω στις μπάρες της γκρεμισμένης γέφυρας του Εύηνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων. Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα καθώς έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός ατόμου, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γέφυρα Ευήνου βρίσκεται επί της Εθνικής οδού Αντιρρίου – Μεσολογγίου. Έχει συνολικό μήκος 240 μέτρα και πλάτος 10 μέτρα. Το Δεκέμβριο του 2021 η γέφυρα ύστερα από έντονη βροχόπτωση υπέστη σοβαρές φθορές με αποτέλεσμα την διακοπή της διέλευσης των οχημάτων.

Την ίδια μέρα κατέρρευσε η γειτονική σιδηροδρομική γέφυρα με αποτέλεσμα αυτή της Ιόνιας Οδού να αποτελεί πλέον τον μοναδικό τρόπο να φτάσει περάσει κάποιος από την Αιτωλία στην Ακαρνανία και από το Αντίρριο στο Μεσολόγγι.

Στο σημείο υπάρχει σήμανση δυστυχώς όμως τα ατυχήματα αυξάνονται. Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Μεσολογγίου. Δείτε τις εικόνες του nafpaktianews.gr…

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ