Κοινωνία

Ιτέα: Παραλίγο τραγωδία σε σχολική εκδήλωση μετά από μαχαιρώματα

Λίγο έλειψε να καταλήξει σε ανείπωτη τραγωδία η εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθητές ενός Λυκείου της Ιτέας σε ένα μπαρ της περιοχής, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους, καθώς ξέσπασε καυγάς κατά την διάρκεια του οποίου βγήκαν μαχαίρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και ενώ το πάρτι βρισκόταν στο αποκορύφωμά του, για άγνωστο λόγο ξέσπασε ομαδικός διαπληκτισμός με δυο εξωσχολικούς που προέρχονταν από την Αράχωβα, σύμφωνα με μαρτυρίες. Ξαφνικά, ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο μαθητές, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πριν προλάβει κάποιος να τον σταματήσει.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου νοσηλεύονται με τραύματα από το μαχαίρι, χωρίς να εντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άμφισσας πήραν καταθέσεις από όσους βρίσκονταν στην εκδήλωση και φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη του τραυματισμού των δυο μαθητών, ο οποίος αναζητείται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης