Χάρι Μαγκουάιρ
Κοινωνία

Χάρι Μαγκουάιρ για περιστατικό στη Μύκονο: Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε-Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου

Μπορεί ο Χάρι Μαγκουάιρ να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως σε συνέντευξή του στους Times μίλησε για τον καυγά στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020 κι οδήγησε στη σύλληψή του.

«Μερικοί άνθρωποι θα με πιστέψουν. κάποιοι δεν θα το κάνουν. Αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω. Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό γιατί η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ, ήμασταν εννέα, όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη», ανέφερε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέχεια, ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ παραδέχτηκε ότι από τότε άρχισε να εμπιστεύεται λιγότερο τους ανθρώπους: «Είμαι ένα παλικάρι που θέλει να ζήσει μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται. Μπορώ να θυμηθώ εκείνη την εποχή, όταν συνέβη, πολλοί άνθρωποι έλεγαν: “Λοιπόν, γιατί δεν έχει ασφάλεια να τον ακολουθεί; Έχει αρκετά χρήματα για να το κάνει αυτό.” Αλλά η ουσία είναι ότι είμαι διακοπές με την οικογένειά μου. Είμαι διακοπές με τη γυναίκα μου και την αδερφή μου και τον αδερφό μου. Θέλω να ζήσω μια κανονική ζωή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές