Κοινωνία

Πάτρα: Το συγκινητικό αντίο στον ιερέα που αυτοκτόνησε από τον αδερφό του

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση της αυτοκτονίας ενός 43χρονου ιερέα ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της μητέρας του την Τρίτη στην περιοχή των Προσφυγικών επί των οδών Ελλησπόντου και Φαναρίου.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του με τον αδερφό του ο οποίος είναι επίσης ιερέας και προϊστάμενος στον ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυιάς που ιερουργούσε ο 43χρονος, να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Αδελφέ μου αγαπημένε, η Ενορία μας σ' ευχαριστεί για την ευλογημένη παρουσία σου. Καλή Ανάσταση, καλή αντάμωση, Καλό Παράδεισο» έγραψε ο ιερέας αδελφός του 43χρονου, σύμφωνα με το tempo24.news.

Την τραγική είδηση για τον 43χρονο ιερέα, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Ιωάννης Παπαναστασόπουλος, ο οποίος το 2020 τον εκπροσωπούσε νομικά, καθώς ο ιεράς είχε συλληφθεί λίγο πριν την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου να βάζει φωτιές σε καρναβαλικούς μπάστακες (διακοσμητικά), που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο 43χρονος φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν κατάφερε όπως όλα δείχνουν να τα διαχειριστεί με αποτέλεσμα - άγνωστο το πώς και γιατί - να δώσει τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω την οικογένεια του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...