Κοινωνία

Μαρούσι: Tον εφιάλτη έζησε γυναίκα - «Με εγκλώβισε και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω μου»

Το θύμα μιλάει στην κάμερα του protothema.gr για τον τρόμο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπη όταν ο άνδρας, περίπου από 50 έως 55 ετών,  την προσέγγισε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου, σε απόσταση 500 μέτρων από το κέντρο της ΔΙ.ΑΣ.

Η γυναίκα βρισκόταν επί της οδού Πρωταγόρα, στην περιοχή Άγιος Θωμάς Αμαρουσίου μαζί με τον σκύλο της όταν ένας άγνωστος, ύψους περίπου 1.80, σωματώδης, μελαχρινός, που φορούσε μαύρο παντελόνι-μπλούζα και πράσινο μπουφάν, επιχείρησε να την εγκλωβίσει στην άκρη του πεζοδρομίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, ο άγνωστος είχε μόλις μετακινήσει στη μέση του δρόμου έναν κάδο απορριμμάτων, πιθανόν για να εμποδίσει την διέλευση των διερχόμενων οχημάτων.

Βάσει της περιγραφής που δίνει η γυναίκα, ο δράστης ήταν αξύριστος, είχε φορέσει μαύρα γυαλιά ηλίου και «μύριζε σα να είχε βγει από το ψυχιατρείο».

Η άτυχη γυναίκα σώθηκε χάρη στην άμεση αντίδρασή της. Πρόλαβε να φωνάξει δυνατά με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι γείτονες, γεγονός που αιφνιδίασε τον «δράκο» που απομακρύνθηκε από το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ χωρίς όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές