Κοινωνία

Σάμος: Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις επιβαίνοντες – Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες και δύο παιδιά

Τύχη βουνό φαίνεται να είχαν οι 4 επιβαίνοντες ενός αγροτικού φορτηγού, που λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακείμενη πεζούλα, στην περιοχή του Κέδρου Σάμου. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ και σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο, όπου με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώους τους 4 επιβαίνοντες, δύο γυναίκες και δύο παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατάσταση της γυναίκας και των δύο παιδιών δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενώ σοβαρότερα φαίνεται να έχει χτυπήσει η δεύτερη γυναίκα. Όλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Σάμου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο Διοικητής της Π.Υ Σάμου Γιώργος Μιαούλης συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς καθώς η πρώτη βροχή προκαλεί μεγάλη ολισθηρότητα στους δρόμους. Μέχρι στιγμής η «ΕVA» δεν έχει κάνει έντονη την παρουσία της στο νησί της Σάμου. Ωστόσο η Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας , η Π.Υ, η Περιφέρεια και οι Δήμοι είναι επί ποδός για το φόβο τυχόν έντονων καιρικών φαινομένων.

Στις 13:30 μέσω μηνύματος του 112 ειδοποιήθηκαν οι Σαμιώτες για έντονα καιρικά φαινόμενα τις μεσημβρινές ώρες και τους ζητήθηκε να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...