Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης: Σε πριβέ κελί δίπλα στην Πισπιρίγκου η μητέρα

Στο πριβέ κελί του αναρρωτηρίου με γειτόνισσα τη Ρούλα Πισπιρίγκου και συντροφιά ένα ραδιόφωνο, μετρά τις ημέρες πίσω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού η 37χρονη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό που κατηγορείται και προφυλακίστηκε για μαστροπεία σε βάρος της κόρης της.

Όπως λένε «πηγές» στο protothema.gr, η κατηγορούμενη, ζήτησε μια τηλεόραση, το αίτημα της έγινε δεκτό και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να την παραλάβει για να παρακολουθεί τα επεισόδια της θλιβερής και σκοτεινής αυτής υπόθεσης που κυριαρχεί στην επικαιρότητα, με θύμα την ίδια της την κόρη.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες είναι ήρεμη, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό επεισόδιο, ο προαυλισμός της με την Ρούλα Πισπιρίγκου γίνεται χωρίς προβλήματα, ενώ αυτό που έχει παρατηρηθεί είναι πως η 37χρονη είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση, σε σημείο που να μην έχει χρήματα να προμηθευτεί βασικά προϊόντα απο το μίνι μάρκετ της φυλακής καθώς όπως λένε οι ίδιες «πηγές» ζει με λιγότερα από 5-10 ευρώ την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Χειροπέδες σε άλλους δύο - Πατέρας 9χρονου παιδιού ο ένας συλληφθείς

Σε μία ακόμη σύλληψη προέβησαν οι αστυνομικές αρχές σήμερα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr πρόκειται για έναν άνδρα κάτοικο του Αμαρουσίου, γεννηθέντος το 1983, δηλαδή 39 ετών και πιθανότατα διαζευγμένο και πατέρα ενός παιδιού 9 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει έναν 35χρονο άνδρα, άγαμο, που διαμένει στα δυτικά προάστια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συλλήψεων και των υπολοίπων δύο  προσώπων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα.

Μετά την νέα συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού η οποία δόθηκε παρουσία παιδοψυχολογου, οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής. Πρόκειται για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και το συγκεκριμένο αδίκημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...