ΓΑΔΑ
Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης: Εξελίξεις! Άλλοι δύο άνδρες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Κέντρο… διερχομένων έχει γίνει η ΓΑΔΑ το τελευταία διάστημα, και συγκεκριμένα ανδρών που παρουσιάζονται από μόνοι τους για να καταθέσουν ότι είχαν συνομιλήσει, και μόνο, με το προφίλ της 12χρονης στην εφαρμογή γνωριμιών ή με άτομο που ταιριάζει η περιγραφή στο συγκεκριμένο προφίλ. Ένα προφίλ που με βάση τις πληροφορίες, διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (2/11) ότι ακόμα δύο άνδρεςπροσήλθαν από μόνοι τους, ηλικίας 53 και 33 ετών. Αφού πέρασαν από ένορκη εξέταση, στη συνέχεια αποχώρησαν. Όπως εξηγεί η ανακοίνωση, αμφότεροι δήλωσαν ότι ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο, επιβεβαίωσαν ωστόσο ότι χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

 

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...