Κοινωνία

Πετράλωνα: Στο Άγιο Όρος για 3 χρόνια ο 17χρονος μετά την καταγγελία

Νέες πληροφορίες για την σοκαριστική υπόθεση στα Πετράλωνα, όπου τα παιδιά μιας οικογένειας έζησαν την απόλυτη φρίκη στα χέρια των ίδιων των γονιών τους, έχοντας πέσει επανειλημμένα θύμα κακοποίησης και βιασμού.

Κρίσιμος ήταν ο ρόλος του συγγραφέα στον οποίο το 17χρονο αγόρι εξομολογήθηκε όσα βίωσε από τους γονείς του οι οποίοι είχαν φτάσει μέχρι και στο σημείο να βιντεοσκοπούν τα παιδιά τους ενώ τα βίαζαν.

Από το 2017 που έγινε η μήνυση ο συγγραφέας αποφάσισε έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας να μεταφερθεί το αγόρι στο Άγιο όρος, σύμφωνα με το ΜΕGA.

Μάλιστα εκεί φοίτησε στην Αθωνιάδα Σχολή, όπου όσοι τον γνώρισαν έκαναν λόγο για ένα πολύ ευγενικό παιδί και καλό μαθητή. Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2020 τουλάχιστον και επέστρεψε για τα διαδικαστικά με εντολή εισαγγελέα για την κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης είχαν επικοινωνήσει δύο άτομα ανώνυμα Χαμόγελο του Παιδιού, μετά τη μήνυση που είχε γίνει το 2017, ωστόσο η υπόθεση είχε προχωρήσει κι έτσι ήρθαν σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας.

Φρίκη στα Πετράλωνα: «Δεν έχει αφαιρεθεί η μέριμνα από τους γονείς»

Η Δήμητρα Πλαστήρα, δικηγόρος της 22χρονης που έχει καταγγείλει τους δύο γονείς της στα Πετράλωνα, ανέφερε: «Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η ενήλικη κόρη, που κατέθεσε τελευταία, έχουν αναφέρει ότι κακοποιούνται από πολύ μικρή ηλικία και τα τρία αδέρφια κατ’ αρχάς από τον πατέρα και έπειτα και από άλλους ανθρώπους».

Μιλώντας στον Alpha και αφού αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η γονική μέριμνα δεν έχει αφαιρεθεί από τους γονείς που καταγγέλλονται, σημείωσε: «Τα κορίτσια δεν έχουν δηλώσει ότι έχουν βιαστεί αλλά έχουν κακοποιηθεί. Το δε αγόρι έχει αναφέρει ότι έχει κακοποιηθεί από πάρα πολλούς ανθρώπους.

Τα παιδιά εξετάστηκαν από ιατροδικαστή μετά από τρία χρόνια από την τελευταία κακοποίηση. Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι μετά από τόσο καιρό δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε και να το αποκλείσω. Δεν υπάρχουν ιατροδικαστικά ευρήματα. Οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες έχουν βρει τα παιδιά καθόλα φυσιολογικά. Έχουν γίνει αρκετές πραγματογνωμοσύνες».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...