Κοινωνία

Πάτρα: Σε αυτοκτονία αποδίδεται τελικά ο θάνατος του 47χρονου

Αυτοκτονία και όχι δυστύχημα από πτώση, πίσω από τον θάνατο του 47χρονου, στην Πάτρα. Οι πληροφορίες που ήθελαν τον αυτόχειρα να έχει τραυματιστεί θανάσιμα από πτώση διαψεύστηκαν, με τους ιατροδικαστές και τους αστυνομικούς που πήραν μέρος στην έρευνα, να εμφανίζονται ενοχλημένοι από τις διαρροές των τελευταίων ημερών. Το θύμα μάλιστα είχε αφήσει και ένα σημείωμα στους συγγενείς του, στο οποίο ουσιαστικά τους αποχαιρετούσε.

Αναστάτωση και σύγχυση προκλήθηκε χθες Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 στην τοπική ΕΛΑΣ και στην Ιατροδικαστική υπηρεσία στην Πάτρα, εξ αφορμής δημοσιευμάτων τα οποία, επικαλούμενα ιατροδικαστικά ευρήματα, απέδιδαν τον θάνατο 47χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27-10-2022) στο Σκαγιοπούλειο, σε εσωτερική αιμορραγία μετά από δυστύχημα και όχι σε αυτοκτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ η ιατροδικαστική υπηρεσία βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής δεν εντοπίστηκε στη σορό καμία κάκωση εσωτερικά ή εξωτερικά που να συνηγορεί στην εκδοχή του δυστυχήματος και στην ανατροπή των μέχρι τώρα στοιχείων και ευρημάτων της αστυνομικής έρευνας που δείχνουν αυτοκτονία.

Όπως μεταφέρθηκε από καλά πληροφορημένες πηγές για τη νέα διάσταση που επιχειρήθηκε να δοθεί σε μια οικογενειακή τραγωδία, ουδείς επικοινώνησε με τις εμπλεκόμενες Αρχές -ούτε και μέλη της οικογένειας – προς επικύρωση των νέων «δεδομένων» και ως εκ τούτου, όπως επισημάνθηκε, αποτελεί απορίας άξιο πώς επινοήθηκαν οι κακώσεις προερχόμενες από πτώση και η «ανατροπή» της αυτοχειρίας.

Κατά τις ίδιες πηγές έντονη είναι η δυσαρέσκεια σε ΕΛ.ΑΣ και ιατροδικαστική υπηρεσία, καθώς θεωρείται αδιανόητο να βγαίνουν στη δημοσιότητα στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, θίγοντας το κύρος, την αξιοπιστία και την επάρκεια των υπηρεσιών.

Υπενθυμίζεται πως ο 47χρονος που βρέθηκε από τον γιο και τον αδελφό του, είχε αφήσει ιδιόχειρο αποχαιρετιστήριο σημείωμα, αναφέροντας «Μοναξιά τέλος, σας αγαπώ όλους». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του κατά το πρόσφατο παρελθόν καταναλώνοντας και πάλι ποσότητα χαπιών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...