Κοινωνία

Κέρκυρα: Τον έπιασαν στα...πράσα-Λίγο πριν διακινήσει σχεδόν 4 κιλά κάνναβης

Τέλος στα σχέδια που έκανε ένας Έλληνας για να βγάλει παράνομο χρήμα ρίχνοντας μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στα στέκια χρηστών στην πόλη της Κέρκυρας, έβαλε η επιχείρηση που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, ο διακινητής εντοπίστηκε και πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 400 γραμμαρίων την οποία σκόπευε να πουλήσει και κατασχέθηκε. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Η «Roxy» βρήκε σχεδόν ενάμισι κιλό κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας Έλληνας σε περιοχή των Σερρών, καθώς κατά την έρευνα που έκανε στο σπίτι του η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα «Roxy» ξετρύπωσε μεταξύ άλλων έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 294 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1.700 ευρώ και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών. 
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...