Κοινωνία

Επεισόδια σε Εξάρχεια και Αργυρούπολη τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου

Μεγάλες ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα προκλήθηκαν μετά τα ξημερώματα της Παρασκευής από εμπρηστικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια  και σε σταθμευμένα οχήματα στην Αργυρούπολη.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν στις 00:50 εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Μεταξά, στα Εξάρχεια, όταν άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ και χάθηκαν στα γύρω στενά. 

Από τις μολότοφ πήραν φωτιά δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, το ένα από τα οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξε τραυματισμός και έγινε προσαγωγή ενός ατόμου, το οποίο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο.



Σχεδόν μια ώρα αργότερα, εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές σε πέντε αυτοκίνητα, και σε τρία από αυτά βρέθηκαν στουπιά.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...