Κοινωνία

Παλαιό Φάληρο-Βιασμός 34χρονης: Σοκάρει η μαρτυρία της-«Με απείλησε ότι θα με σφάξει, φοβάμαι για τη ζωή μου»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανασφάλεια νιώθει η 34χρονη, όπως δηλώνει η ίδια, εκφράζοντας φόβο για τη ζωή της ενώ κυκλοφορεί ασύλληπτος ο «δράκος» με το μαχαίρι που της επιτέθηκε και τη βίασε στο Παλαιό Φάληρο.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Το μόνο που θέλω είναι να τον συλλάβουν. Εύχομαι να είμαι το μοναδικό του θύμα. Όσο κυκλοφορεί ελεύθερος φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς με είχε απειλήσει να μην μιλήσω στις Αρχές», δηλώνει στο Mega ενώ όπως εξομολογείται, ο δράστης ήταν αποφασισμένος για όλα. Με το μαχαίρι στο χέρι την απείλησε ότι αν μιλήσει, θα τη σκοτώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τη στιγμή που με πλησίασε, ήμουν μόνη μου. Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ. Ήταν μεθυσμένος. Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και με απείλησε ότι θα με σφάξει εάν δεν τον ακολουθήσω. Φοβήθηκα πολύ».


Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τις κάμερες ασφαλείας της λεωφόρου Ποσειδώνος με σκοπό να εντοπίσουν οπτικό υλικό με τον δράστη. «Υπάρχει φόβος, φοβόμαστε αλλά τι να κάνουμε, απλά προσέχουμε», λένε κάτοικοι της περιοχής.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν βιάσει την 34χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε αποπειραθεί να κάνει το ίδιο και σε άλλη κοπέλαη οποία κατάφερε να του ξεφύγει και να γλιτώσει.

«Δεν κυκλοφορούμε βράδυ. Ειδικά μόνες μας, προσπαθούμε να είμαστε περισσότερες από μία και δεν αφήνουμε ποτέ κοπέλες μόνες τους είτε να γυρίσουν στο σπίτι είτε οτιδήποτε», λένε κάτοικοι της περιοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...