Κοινωνία

Πατήσια: Θρίλερ με τον απαγχονισμό του 52χρονου Αρχιμανδρίτη-Είχε αίματα και μώλωπες

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένει η ΕΛΑΣ για να διαπιστώσει τα αίτια του θανάτου του 52χρονου αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης στο διαμέρισμα που διέμενε στην πλατεία Αμερικής.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του και τα πρώτα στοιχεία έδειχναν αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr είχε σημάδια από μώλωπες και αίματα. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν έλεγαν στο iefimerida.gr ότι ήταν άνθρωπος «έξω καρδιά» και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να προβεί σε πράξη αυτοκτονίας.

Ωστόσο, η ΕΛΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα - να μην πρόκειται δηλαδή για αυτοκτονία. Εξ ου και οι άνδρες της ΕΛΑΣ αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή ώστε να πέσει φως στην αιτία θανάτου του ιερέα, ο οποίος λειτουργούσε σε εκκλησία του Χαλανδρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΕΛΛΑΔΑ  26/10/2022  20:39
Θρίλερ στα Πατήσια: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του 52χρονος αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Χαλανδρίου
Η μητέρα του και ο αδερφός του, οι οποίοι ζουν στο Άργος ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν.

Να σημειωθεί ότι ο αρχιμανδρίτης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer” του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...