Κοινωνία

Θεσπρωτία: Έλληνας, Αλβανός και Ρουμάνος πίσω από την άγρια ληστεία σε σπίτι γιαγιάς

Οι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι και ολοκλήρωσαν τη ληστεία μέσα σε λίγα λεπτά. Εφιάλτης για την άτυχη γιαγιά στη Θεσπρωτία που ήταν μόνη, αβοήθητη και ανήμπορη να αντιδράσει…

Οι τρεις δράστες είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν πληροφορίες και όταν σιγουρεύτηκαν πως μέσα στο σπίτι ήταν μόνη μια γιαγιά έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Η ληστεία πάγωσε τη Θεσπρωτία με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν την έρευνα και να καταφέρνουν τελικά να φτάσουν στην εξιχνίαση. Ένας Έλληνας, ένας Ρουμάνος και ένας Αλβανός ήταν εκείνοι που βρίσκονταν πίσω από τις βασανιστικές στιγμές που έζησε η 77χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξιχνιάστηκε ληστεία που είχε γίνει σε βάρος 77χρονης στη Θεσπρωτία πριν από περίπου έναν χρόνο. Οι δράστες είχαν μπει νύχτα μέσα στο σπίτι της παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Έδεσαν και φίμωσαν την ηλικιωμένη ενώ έμειναν μέσα στο σπίτι περίπου δυο ώρες.

Είχαν αρπάξει περίπου 10.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και στη συνέχεια διέφυγαν. Η ασφάλεια Ηγουμενίτσας, αξιοποιώντας οπτικό υλικό και κάνωντας άρση τηλεφωνικού απορρήτου κατάφερε να ταυτοποιήσει τους τρεις δράστες.

Πρόκειται για έναν 58χρονο Έλληνα, έναν 46χρονο Ρουμάνο κι έναν 48χρονο Αλβανό. Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας και ο Ρουμάνος είναι σεσημασμένοι κακοποιοί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ