Κοινωνία

Κρυσταλλοπηγή: ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που μετείχαν στο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Οι αστυνομικοί έχουν επίσης τεθεί σε διαθεσιμότητα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης

Η εγκληματική οργάνωση φέρεται να εμπλέκεται σε περισσότερες από 1.700 περιπτώσεις διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου αλλοδαπών, με το όφελος να εκτιμάται σε 680.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος αστυνομικών, οι οποίοι παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, καθώς - κατά περίπτωση - είχαν συλληφθεί ή ταυτοποιηθεί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διευκόλυνε την είσοδο και έξοδο αλλοδαπών στη χώρα και προέβαινε στην ψευδή βεβαίωση επί ταξιδιωτικών εγγράφων». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...