Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης: Ελεύθεροι οι δύο που μιλούσαν με την ανήλικη

Την ταυτοποίηση δύο Ελλήνων, ηλικίας 39 και 55 ετών, που συνομιλούσαν, μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής, με τη 12χρονη ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο άνδρες «προσήλθαν αυτοβούλως» στη ΓΑΔΑ. 

Αποκαλύπτεται, δε, από τα λεγόμενά τους ότι συνομιλούσαν διαδικτυακά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την ανήλικη.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρωινές και απογευματινές ώρες σήμερα (16-10-2022), προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Όπως ανέφεραν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να συλληφθεί και άλλο ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Νωρίτερα η αστυνομία συνέλαβε έναν 34χρονο ο οποίος  διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν το ανήλικο κορίτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Σημειώνεται ότι την Παρασκευή η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην έκδοση πέντε ενταλμάτων σύλληψης για πέντε άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βίασαν το κοριτσάκι. Από το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης που θα αφορούν σε εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα. 

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 48ωρο η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλάβει τέσσερις άνδρες που κακοποίησαν την 12χρονη ενώ από την αρχή οι αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες στον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη.

Επιπλέον έχει ήδη συλληφθεί και η μητέρα της 12χρονης, με αποτέλεσμα συνολικά ο αριθμός των προσώπων που έχουν συλληφθεί να φτάνει τους έξι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...