Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κολωνός 12χρονη: Απολογήθηκε ο 36χρονος που συνελήφθη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ο πέμπτος μέχρι στιγμής συλληφθείς - έχουν συλληφθεί άλλοι τρεις για βιασμό και η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία.


Ο 36χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/10), ημέρα κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για τον βιασμό του κοριτσιού.

Δείτε το βίντεο από το protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του 36χρονος, ο συλληφθείς υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι δεν συνευρεύθηκε ερωτικά με την 12χρονη.

Παράλληλα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι πέρασε για 18χρονη το μικρό κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είπε ότι ήταν 17 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος θα ζητήσει την Δευτέρα νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καθώς φέρεται να έχει βιάσει την 12χρονη από τον Κολωνό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...