Κοινωνία

Σπύρος Πούλης: "Ο Φιλιππίδης είχε αλαζονική συμπεριφορά"

Με αφορμή τη σειρά στο MEGA αλλά και τη νέα θεατρική του παράσταση μίλησε ο Σπύρος Πούλης στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Ελένη Βουλγαράκη. Ο γνωστός πρωταγωνιστής εστίασε μέσα σε όλα στους «βεντετισμούς» συναδέρφων του, τον Πέτρο Φιλιππίδη και μια μελλοντική τους συνεργασία σε περίπτωση αθώωσης του.

«Έχουμε κάνει μια πολύ ωραία δουλειά» λέει ο ηθοποιός αναφορικά με τη συμμετοχή του στο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», όπου και υποδύεται τον τηλεοπτικό σύζυγο της τρίτης Μαίρης, κατά κόσμον Κατερίνα Ζαρίφη. Για τη σχέση των δυο τους αποκαλύπτει πως «αγαπήθηκαν με την πρώτη ματιά» και όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στην ίδια βλέπει κάτι που δεν έχει δει σε άλλους ηθοποιούς. «Κακώς άργησε να ασχοληθεί με την υποκριτική, έπρεπε να το είχε κάνει πιο νωρίς» συμπλήρωσε αναφορικά με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο Σπύρος Πούλης δηλώνει πως δεν του αρέσουν οι «βεντετισμοί» από ορισμένους συναδέρφους του. «Δεν μου έχει συμβεί, εάν όμως κάποιος μου συμπεριφερθεί έτσι ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω» αναφέρει. Ερωτώμενος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και εάν εξεπλάγην με όσα συνέβησαν απαντά: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μια αλαζονική συμπεριφορά, αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν μπορούσαμε να τα φανταστούμε» και δήλωσε πως δεν θα συνεργαζόταν μαζί του ακόμη και εάν αθωωθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...