Κοινωνία

Βόρεια Εύβοια: Ένας χρόνος μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές–Οδοιπορικό στις πληγείσες περιοχές(βίντεο)

Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσίασε ένα οδοιπορικό στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τις φωτιές του Αυγούστου 2021 που άφησαν πίσω τους τεράστιες καταστροφές όχι μόνο για το περιβάλλον και τα δάση αλλά και για την πανίδα της περιοχής, φυσικά για την τοπική κοινωνία και βέβαια την τοπική οικονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φωτιά στη Βόρεια Εύβοια το 2021 κατέστρεψε στο πέρασμά της εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους, αφήνοντας το δραματικό αποτύπωμά της στην οικονομία, την κοινωνία και τους ανθρώπους που πάλεψαν μαζί της.

Το ΙΣΝ, μετά από επισκέψεις στην περιοχή, και συζητήσεις με τους ανθρώπους, ενεργοποίησε άμεσα την Πρωτοβουλία για τη στήριξη της Βόρειας Εύβοιας. 

"Η επόμενη ημέρα μίας καταστροφικής φωτιάς πρέπει να μας βρίσκει όλους μαζί και έτοιμους για δράσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στις τοπικές κοινωνίες να κοιτάξουν και πάλι μπροστά" τονίζει στην σχετική περιγραφή του οδοιπορικού, στο youtube.

Δείτε σε βίντεο του Stavros Niarchos Foundation το οδοιπορικό στη Βόρεια Εύβοια:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...