Κοινωνία

Τρίκαλα: Αστυνομικός σκύλος ανακάλυψε χασίς βάρους 11 κιλών

Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα χασίς που έκρυβε στο σπίτι του σε περιοχή των Τρικάλων ένας Έλληνας διακινητής, ώστε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Flex» που συνόδευε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δεν χρειάστηκε να... κουραστεί για να την εντοπίσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκαν 97 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» συνολικού βάρους εννέα κιλών και 530 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη,συνολικού βάρους ενός κιλού και 241 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο ένοικος του σπιτιού συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Οι αστυνομικοί ζήτησαν άρση απορρήτου για το κινητό τηλέφωνό του, ώστε να εντοπίσουν και τους προμηθευτές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...