Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Αναβιώνει στα δικαστήρια το έγκλημα με θύμα την Νεκταρία

Απών από το σημερινό δικαστήριο ήταν ο ένας εκ των συνηγόρων Απόστολος Λύτρας, ο οποίος σύμφωνα με το γιατρό που τον παρακολουθεί, πάσχει από κορονοϊό, ενώ η μεγάλη κόρη της αδικοχαμένης Νεκταρίας, που είχε δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, δεν μπορούσε να παραστεί καθώς γεννάει.

Ο 55χρονος, ο οποίος παραμένει προσωρινά κρατούμενος από πέρυσι, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς την είχε σφάξει με πολλαπλές μαχαιριές έναν χρόνο πριν, στην εργασία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναικοκτονία με θύμα την άτυχη Νεκταρία η οποία μαζί με τον 55χρονο είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, είχε σημειωθεί νωρίς το πρωί της 29ης Οκτωβρίου στον Περιστερά Ιεράπετρας. Ο 55χρονος φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στην αδικοχαμένη 48χρονη έξω από ξενοδοχείο της περιοχής, όπου επρόκειτο να μεταβεί προκειμένου να κάνει δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

Όταν η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, ο δράστης φέρεται να την εμβόλισε με το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε. Η 48χρονη σηκώθηκε αμέσως και άρχισε να τρέχει προκειμένου να γλιτώσει από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Δυστυχώς, δεν έμελλε να τα καταφέρει.

Ο 55χρονος έσπευσε και την πρόλαβε. Ο δράστης της κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα η Νεκταρία – η οποία καταγόταν από τον Αμπελούζο της Μεσαράς – να βρει φρικτό τέλος.

δείτε το βίντεο από το newsit

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...