Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χαλκιδική: Ο ξενοδόχος έστελνε τα ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες του εξωτερικού (βίντεο)

Εκτός Χαλκιδικής βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του καταλύματος που εντοπίστηκαν οι κρυφές κάμερες σε δωμάτια, καθώς οι αντιδράσεις από την τοπική κοινότητα ήταν έντονες.

Μάλιστα, προτού εγκαταλείψει το χωριό, αφαίρεσε και τις πινακίδες που έγραφαν τα ονόματα του ξενοδοχείου και του καφέ που διατηρούσε.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας στην κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, ότι είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό – κάμερα για να ελέγχει τον χώρο, ώστε να μην κλαπεί κάτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Mega

Αυτό που εξετάζεται τώρα από τις Αρχές είναι, εάν ο ξενοδοχός έχει διοχετεύσει το υλικό από το καταγραφικό σε ιστοσελίδες του «σκοτεινού διαδικτύου» και σε ιστοσελίδες με συνδρομή ή με ερασιτεχνικά βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Υπενθυμίζεται πως εάν έχει διοχετεύσει το υλικό και σε άλλες ιστοσελίδες κατηγορία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω της αλλαγής του νόμου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...