Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: «Δεν το έκανα εγώ» λέει ο 40χρονος που ταυτοποιήθηκε ότι πάτησε και σκότωσε το γατάκι

O 40χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να ποδοπάτησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ένα γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μιλά αποκλειστικά στο Live News, λίγες ώρες μετά την ταυτοποίησή του από την αστυνομία.

«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα», δήλωσε ο 40χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην οδού Ερμού στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αποτροπιασμού. Μάλιστα, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο άνδρας αυτός κοίταξε τριγύρω μήπως τον έχει δει κάποιος περαστικός και στη συνέχεια αποχώρησε ανενόχλητος από το σημείο.

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

«Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε»

Στην αποκλειστική δήλωσή του στο Live News, ο 40χρονος επιμένει ότι δεν είναι αυτός ο οποίος έχει καταγραφεί στο βίντεο της ντροπής και τονίζει το μορφωτικό του επίπεδο…

«Σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό».

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στις 20 Αυγούστου και η αστυνομία χθες ανακοίνωσε ότι ο άνδρας που φαίνεται να το κακοποιεί εν τέλει, ταυτοποιήθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση και πιθανή θανάτωση ζώου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ