Κοινωνία

Διεκόπη η δίκη του Φιλιππίδη λόγω αδιαθεσίας της προέδρου -Ποιοι γνωστοί ηθοποιοί θα κατέθεταν

Διεκόπη για αύριο το πρωί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, λόγω αδιαθεσίας της προέδρου του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Στο δικαστήριο προσήλθαν οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Στις Κουζίνες» το 2008 στο Θέατρο Ήβη, οι οποίοι έχουν κληθεί ως μάρτυρες για να ερωτηθούν αναφορικά με τον βιασμό που καταγγέλλει ότι υπέστη η πρώτη μηνύτρια από τον σκηνοθέτη της παράστασης Πέτρο Φιλιππίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ηθοποιοί που βρέθηκαν στο δικαστήριο

Πρόκειται για τις ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κωτσοβούλου, οι οποίες προτάθηκαν ως μάρτυρες από την εισαγγελέα, και Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα, που ζητήθηκαν από την υπεράσπιση. Για τη σημερινή συνεδρίαση είχε κληθεί ως μάρτυρας η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία όμως δεν ήταν παρούσα κατά την εκφώνηση των ονομάτων.

Τελικά, η εξέταση των δύο πρώτων ηθοποιών μετατέθηκε για αύριο, ενώ των υπολοίπων την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...