Κοινωνία

Ξενοδοχείο στη Χαλκιδική: «Ζητούσε και από άλλους να μείνουν εκεί»

Όπως αποκαλύπτει το GrTimes.gr, ο ξενοδόχος άσκησε πίεση στο ζευγάρι προκειμένου να μείνει στα εν λόγω καταλύματα.

Ο δικηγόρος του ζευγαριού ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δεν τους έδωσε δωρεάν το δωμάτιο επειδή 26χρονος και η 25χρονη αντιμετώπιζαν οικονομική δυσχέρεια, απλώς «επέμενε να το δώσει στους ίδιους, αλλά και σε άλλους υπαλλήλους του, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση στο κατάλυμα».

Τους πίεσε να μείνουν εκεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μεταδόθηκε μια ανακρίβεια που θίγει την υπόληψη των παιδιών για ακόμη μια φορά εκτός από το κομμάτι της παράνομης βιντεοσκόπησης. Γράφτηκε πως ο ιδιοκτήτης τους προσέφερε το δωμάτιο, λόγω οικονομικής δυσχέρειας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ο ίδιος επέμενε να δώσει το δωμάτιο στα παιδιά, αλλά και σε άλλους υπαλλήλους του, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση στο κατάλυμα» συμπληρώνει ο δικηγόρος υπεράσπισης του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού, κ. Γεωργιάδη, η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ ακόμη δεν έχουν καταθέσει όλοι οι εμπλεκόμενοι μάρτυρες.

Έχουμε ζητήσει την συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνηθεί αν το υλικό που είχε στην κατοχή του, το μετέδωσε είτε σε άλλους είτε σε πορνογραφικά σάιτ, με αποτέλεσμα να έχει χρηματικό όφελος».

Τι λέει το ζευγάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπροσθέτως, το νεαρό ζευγάρι αφού ολοκληρωθεί η προανάκριση και ασκηθεί δίωξη λόγω προσβολής της προσωπικότητας, θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και θα ζητήσει αποζημίωση,

Το ζευγάρι μέσω του δικηγόρου τους στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά:

«Οποίος έχει βιώσει κάτι ανάλογο θα πρέπει άμεσα να προβεί σε καταγγελία δίχως δεύτερη σκέψη. Να μην φοβάστε να μιλήσετε!», αναφέρουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης