Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ληστεία σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη – Η ομηρία κράτησε λίγα λεπτά - Τους πέρασαν χειροπέδες (upd)

Μία πρωτοφανής κινηματογραφική ληστεία παραλίγο να πραγματοποιηθεί σε κατάστημα ηλεκτρονικών στην οδό Μοναστηρίου 20, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ληστές ταμπουρώθηκαν μέσα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο οποίο βρίσκονταν και υπάλληλοι. Μάλιστα κατέβασαν και τα ρολά του καταστήματος, ενώ απ΄έξω από το σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως οι  αστυνομικοί απομάκρυναν τους περαστικούς και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για την σύλληψη των δραστών της ληστείας.

Είχαν όμηρους υπαλλήλους

Μετά από διαπραγματεύσεις λίγων λεπτών, οι αστυνομικοί διέταξαν τους δράστες να πέσουν στο πάτωμα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα, ακινητοποίησαν τους δράστες και τους πέρασαν χειροπέδες.

Δείτε φωτογραφίες  και βίντεο από το GrTimes:

 

Αρχικό κείμενο

Ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (05.10.2022) σε κατάστημα ηλεκτρονικών στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και ταμπουρώθηκαν μέσα στο κατάστημα όταν έφτασε η αστυνομία. 

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι δράστες μόλις μπήκαν στο κατάστημα ηλεκτρονικών, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, ζήτησαν από τους υπαλλήλους να κατεβάσουν τα ρολά. Σύμφωνα μάλιστα με το GRTimes, οι δράστες της ληστείας ενδεχομένως είναι 4 ή πέντε. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μόλις οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους περαστικούς και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για την σύλληψη των δραστών της ληστείας. Μετά από διαπραγματεύσεις λίγων λεπτών τους διέταξαν να πέσουν στο πάτωμα, οι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί αιφνιδίασαν ξανά την ρωσική αεράμυνα κτυπώντας Κούρσκ και Ντονιέτσκ-Κινδυνεύει και η Μόσχα αναρωτιούνται Ρώσοι ειδικοί (Βίντεο)

Η Ουκρανία κάνει χρήση σοβιετικής εποχής μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων-UAV Tupolev Tu-141 Strizh (πύραυλος τύπου...