Κοινωνία

Έκρηξη στο Περιστέρι: Το πέμπτο «χτύπημα» τους τελευταίους μήνες–Πού στρέφονται οι έρευνες

Απαντήσεις για την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα σε καφέ – μπαρ στο Περιστέρι και είχε ως αποτέλεσμα να ισοπεδωθεί το μαγαζί, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πέμπτη φορά τους τελευταίους μήνες που ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή γίνεται στόχος. Οι αστυνομικοί έχουν καταγράψει σειρά εμπρηστικών επιθέσεων, που έχουν κοινή συνισταμένη τον «επαγγελματισμό» των δραστών, ο οποίος διαπιστώθηκε και σήμερα καθώς φέρεται πως αφαίρεσαν το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Δείτε βίντεο του newsbeastgr:

 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την έρευνα θα εξετάσουν εάν μπορεί οι εκρήξεις των τελευταίων μηνών σε πέντε διαφορετικά καταστήματα να συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο. Στην περίπτωση της έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα θα εξεταστεί επίσης εάν άνθρωποι του καταστήματος είχαν διαφορές με οποιονδήποτε θα μπορούσε να τους «εκδικηθεί» με αυτόν τον τρόπο.

Ένα ερώτημα είναι εάν η έκρηξη ήταν ένα χτύπημα-«μήνυμα» (δηλαδή προειδοποιητικό) ή εάν ήταν ένα χτύπημα εκδίκησης. Οι δράστες εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν στο σημείο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., που ειδοποιήθηκαν αμέσως από τους κατοίκους που ξύπνησαν από τον θόρυβο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...