Κοινωνία

Κρήτη: Χειροπέδες στον 56χρονο που ξυλοκόπησε και άνοιξε πυρ κατά συγχωριανού του για ένα χωράφι

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 56χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και πυροβόλησε το σπίτι συγχωριανού του, την περασμένη εβδομάδα στην Κίσσαμο Κρήτης, επειδή αρνήθηκε να του πουλήσει το χωράφι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 56χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης καραμπίνας, -δηλαδή για αδίκημα διαφορετικό από το περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο- καθώς το αυτόφωρο είχε παρέλθει για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Ωστόσο, πλέον η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου περιλαμβάνει όλα τα αδικήματα που βαραίνουν τον 56χρονο και με αυτά παραπέμπεται στον Εισαγγελέα Χανίων αύριο Τετάρτη 5/9.

Προς το παρόν ο 56χρονος βρίσκεται κρατούμενος στο Α.Τ. Κισάμου.

Το χρονικό της υπόθεσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα επεισόδια διαρκείας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 29/9 όταν ο 56χρονος δράστης επισκέφθηκε το σπίτι του 65χρονου συγχωριανού του και του εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα από τα αγροτεμάχια του.

Όταν ο 65χρονος δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι το χωράφι δεν πωλείται, ο 56χρονος... βγήκε έξω από τα ρούχα του  και χτύπησε τον 65χρονο σε όλο του το σώμα με την ποιμενική ράβδο που κρατούσε στα χέρια του και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Κισσάμου, ελαφρά τραυματισμένος, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι περιπέτειες όμως για τον άτυχο 65χρονο είχαν και συνέχεια καθώς στις 3:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 30/9 άγνωστος δράστης έφτασε με το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι του 65χρονου και άνοιξε πυρ!

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί με μανία προς το σπίτι του 65χρονου και τους τοίχους.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ