Κοινωνία

Ελευσίνα – Οπαδική βία: Του έβγαλαν τη μπλούζα και του άρπαξαν τα κλειδιά του ΙΧ του

Επεισόδιο με οπαδικά χαρακτηριστικά σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Ελευσίνας.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ομάδα ατόμων φέρεται να πλησίασε έναν οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος φορούσε μπλούζα ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισαν να του φωνάζουν μεταξύ άλλων «βγάλε την μπλούζα» την οποία στη συνέχεια του την άρπαξαν. Κατά την διαφυγή τους μάλιστα πήραν και τα κλειδιά του οχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και φέρεται να έχει αναγνωρίσει ένα από τα άτομα.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...