Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πολυτεχνειούπολη: Το προφίλ των δύο γυναικών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση (βίντεο)

Την ίδια στιγμή πρωταγωνιστές σε αυτήν την ιστορία είναι οι δυο γυναίκες αστυνομικοί.

Ένα Πανεπιστήμιο που είχε μετατραπεί σε γκέτο ανομίας. Φοιτητικές εστίες που λειτουργούσαν ως ορμητήρια μαφιόζων κακοποιών.

Συνολικά έγιναν 34 συλλήψεις ατόμων με δεκάδες ληστείες ένοπλες επιθέσεις και διακίνηση ναρκωτικών στο βιογραφικό τους και 2 γυναίκες αστυνομικοί με διαφορετικούς ρόλους.

Η μία , 35 ετών ανθυπαστυνόμος με πολλά χρόνια υπηρεσίας στην Ασφάλεια και πιστή στο καθήκον κατάφερε αν και τραυματισμένη , να πυροβολήσει στα πόδια και να συλλάβει τον 30χρονο Έσκο αρχηγό της συμμορίας και η 2η η μόλις 27 ετών δόκιμη αστυνομικός που προτού καν ορκιστεί έγινε συνεργός και πληροφοριοδότης της μαφίας της Πολυτεχνειούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κοκκινομάλλα αξιωματικός ήταν αυτή που δέχτηκε την επίθεση με το κατσαβίδι από τον 30χρονο Αλβανό μαφιόζο κατά την αποχώρησή της από την επιχείρηση της Πολυτεχνειούπολης. Έχοντας κατάλληλη εκπαίδευση κατάφερε να τον πυροβολήσει στα πόδια και να τον συλλάβει γράφοντας το φινάλε σε ένα κυνήγι που κράτησε περισσότερο από δυόμισι χρόνια.

Στα 35 της η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας κρατάει χαμηλό προφίλ διοχετεύοντας όλη την ενέργειά της στις επιχειρήσεις και αναλαμβάνοντας τα δύσκολα κομμάτια στα οποία απαιτείται γυναικεία παρουσία.

Την γνωρίσαμε τον Ιούνιο του 2020. Ήταν εκείνη που συνόδευσε στον εισαγγελέα την κατηγορούμενη Έφη Κακαρατζούλα για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Mega

 Έστελναν «προσκλητήρια» σε σκληρούς κακοποιούς

Τα Μέλη της συμμορίας όπως αποκάλυψε χθες ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος είχαν φτάσει στο σημείο να καλούν στη φοιτητική εστία κακοποιούς από την Αλβανία.

Τους εξηγούσαν πώς έχει η κατάσταση και τους έπειθαν πως το ταξίδι στην Ελλάδα…αξίζει τον κόπο.. με αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη εγκληματικών ενεργειών.

Φως στα όσα συνέβαιναν άρχισε να πέφτει τον περασμένο Ιούνιο, όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 26χρονο αλλοδαπό για 6 ληστείες σε Παπάγου, Γλυφάδα και Παλαιό Φάληρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ