Κοινωνία

Έγκλημα στην Ηλεία: Δύο οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν μπορούν να θεωρηθούν αδιάσειστα προκειμένου να προχωρήσουν σε συλλήψεις για τη δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία, ακόμα και αν πλέον σε ό,τι αφορά τους ύποπτους το τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει έπειτα από πολλές και πολύωρες καταθέσεις, αντιφάσεις και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο κάδρο των αστυνομικών Αρχών, υπάρχον δύο άτομα από το κοντινό περιβάλλον του θύματος τα οποία συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψίες, ωστόσο με δεδομένη την έλλειψη στοιχειών και εν αναμονή των αποτελεσμάτων του DNA, από τα Εγκληματολογικά, οι υποψίες είναι δεν μπορούν να μετατραπούν σε αδιάσειστες αποδείξεις.

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο του δολοφόνου του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται να είχε και συνεργό, οι Αρχές προσανατολίζονται στο οικονομικό καθώς μια πιθανή άρνηση του 68χρονου σε κάτι που του ζητήθηκε το οποίο μπορεί να σχετιζόταν με χρήματα, φέρεται να «όπλισε» το χέρι του δράστη ο οποίος ξέσπασε με μανία στον αδικοχαμένο συνταξιούχο, καταφέρνοντας του 40 τραύματα σε κεφάλι και αυχένα.

Η Αστυνομία δείχνει να καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα με την μέθοδο του αποκλεισμού, αφού από τις καταθέσεις συγχωριανών δεν προέκυψε κάποια διαφορά του θύματος με κάποιον εξ’ αυτών ενώ και το ενδεχόμενο της ληστείας έχει αποκλειστεί αφού από το σπίτι δεν έλειπαν ούτε χρήματα ούτε άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς έγινε το έγκλημα στην Ηλεία

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 68χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με τραύματα στο κεφάλι, από τον αδερφό του, σε σπίτι κοντά στον χώρο της επιχείρησης που διατηρούσε ο άτυχος άνδρας, στη Εφύρα Ηλείας.

Τότε ο ίδιος, μαζί με τον γιο του ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όμως δεν παρέλαβε την σορό του άτυχου άνδρα, καθώς στο σπίτι που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 68χρονος, έφτασε ο Ιατροδικαστής Πατρών, Ανδρέας Γκότσης προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια θανάτου του.

Ακολούθως, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών ώστε να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή από την οποία προέκυψε ότι το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλων και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας, ενώ ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα. Κατόπιν τούτου, αποκλείστηκε και τυπικά το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Από τα 40 συνολικά τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή ενώ με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια, γεγονός που φανερώνει πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και έκανε μια μικρή απέλπιδα προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...