Κοινωνία

Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του σε ξενοδοχείο και εξαφανίστηκε

Δεν περνάει μέρα που να μην απασχοληθούν με κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Κρήτη. Τις τελευταίες ημέρες αναζητούν έναν 53χρονο που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την αλλοδαπή σύντροφό του μέσα σε ένα ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επεισόδιο έγινε την περασμένη Πέμπτη στον χώρο του ξενοδοχείου στον οποίο εργάζονται τόσο ο Έλληνας δράστης, όσο και η 28χρονη από την Βρετανία που ήρθε στην Κρήτη να εργαστεί για την καλοκαιρινή σεζόν. Το ζευγάρι φέρεται να καυγάδισε έντονα και ο άνδρας δεν δίστασε να σηκώσει χέρι και να χτυπήσει τη νεαρή γυναίκα στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά την επίθεση, η 28χρονη Βρετανίδα πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον δράστη υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 53χρονου, ο οποίος όμως είχε εξαφανιστεί και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...