Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Το κινητό του πήρε φωτιά – «Το είδα να φλέγεται»

Το κινητό τηλέφωνο πήρε φωτιά και έγινε «κάρβουνο» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο ιδιοκτήτης του, μιλάει και περιγράφει τα όσα έγιναν το βράδυ, μέσα στο σπίτι του. Όπως λέει είχε κοντά το κινητό, καθώς είχε βάλει ξυπνητήρι, αλλά ξύπνησε πολύ νωρίτερα από τον καπνό και τον θόρυβο που ακούστηκε. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα.

Στιγμές τρόμου έζησε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ξύπνησε και είδε το κινητό του να φλέγεται και να βγάζει καπνούς. Όπως κατήγγειλε ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, μιλώντας στον Alpha, κοιμόταν με την σύζυγό του όταν ξαφνικά ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο που άκουσε.

«Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι γίνεται και είδα ένα πυροτέχνημα μπροστά μου. Ήταν το κινητό μου, που το είχα δίπλα μου γιατί είχα βάλει ξυπνητήρι. Αμέσως το πέταξα κάτω» δήλωσε. Το κινητό, γνωστής μάρκας, ήταν σε λειτουργία, αλλά εκτός φόρτισης.

Ο κ. Κωνσταντίνος έριξε το τηλέφωνο στο πάτωμα, το οποίο άρχισε να καίγεται, ενώ πρόλαβε να καταγράψει την εικόνα από το κινητό της συζύγου του. Με την εκπομπή επικοινώνησε και ο κ. Χρήστος, ο οποίος άκουσε την ιστορία και διαπίστωσε πως κάτι ανάλογο συνέβη και σε εκείνον.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι πρόκειται για κινητό τηλέφωνο της ίδιας εταιρείας. Όπως περιγράφει, μιλούσε στο τηλέφωνο και όταν έκλεισε, άφησε το κινητό στο τραπέζι. «Ξεκίνησε να βγάζει σπίθες, πετάχτηκε το πάνω τζάμι, άρχισε να φουσκώνει. Κάηκαν τραπεζομάντηλα», σημείωσε, ενώ συμπλήρωσε πως επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας και ύστερα από ένα μήνα του απάντησαν πως… «το κινητό του δέχθηκε πιέσεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ