Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ζωγράφου: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της συμμορίας - «Μόνο εδώ είμαι ασφαλής» (βίντεο)

Όπως αποκάλυψε στο MEGA o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ανιχνεύσει την πορεία των τελευταίων δύο ετών της δόκιμης αστυνομικού, με ποιες διαδικασίες έγινε η πρόσληψή της κι εάν ο λόγος ένταξής της στην αστυνομία ήταν για να υπηρετήσει το αστυνομικό σώμα ή είχε άλλες επιδιώξεις.

Σημειώνεται ότι η 22χρονη είχε τρεις στενούς συγγενείς που ήταν αστυνομικοί.

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Αποκάλυψη Live News για τους διαλόγους της συμμορίας

Αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους τα μέλή της συμμορίας. Ένας από αυτούς δήλωσε πως «μόνο στην Πολυτεχνειούπολη είμαι ασφαλής», ενώ άλλος ανέφερε πως «έχω μαζέψει πολλές δουλειές σήμερα για έξω, σιγά σιγά, δεν θα το προλάβουμε», εννοώντας εγκληματικές ενέργειες.

Χαρακτηριστικές είναι και οι καταθέσεις φυλάκων και σπουδαστών της φοιτητικής εστίας. Ένας φύλακας κατέθεσε πως πριν από μία εβδομάδα, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο, άκουσε 4 με 5 πυροβολισμούς από τα πάνω δωμάτια. Στη συνέχεια είδε τρία άτομα να βγαίνουν και να φεύγουν κρυμμένοι στο σκοτάδι.

Μία φοιτήτρια κατέθεσε πως υπάρχει συμμορία στην εστία που διακινεί ναρκωτικά και σκορπίζει τον τρόμο στους φοιτητές που μένουν εκεί. «Επικρατεί έντονος φόβος, το κλίμα στις εστίες θυμίζει γκέτο», έχει καταθέσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες έχουν συλληφθεί συνολικά 57 φορές για διάφορα αδικήματα, ενώ σύμφωνα με καταθέσεις, ο 30χρονος, ο οποίος επιτέθηκε στην αστυνομικό στην συμπλοκή στου Ζωγράφου, είχε πει χαρακτηριστικά «ήρθατε να με πιάσετε και επειδή δεν με βρήκατε στην εστία, πιάσατε την κόρη μου; Αν δεν την αφήσετε σε λίγο, θα σας κάψω ζωντανούς».

Παράλληλα, στη δικογραφία αφήνεται σαν ερωτηματικό το ενδεχόμενο να υπάρχει συνδρομή στη δράση των κακοποιών από φύλακες της φοιτητικής εστίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...