Κοινωνία

Πάτρα: Αναλαμβάνουν δράση και οι γονείς των θυμάτων του μαζικού revenge porn

Στην υπόθεση που αποκάλυψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» εμπλέκονται πλέον και ορισμένοι γονείς, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό των κοριτσιών – θυμάτων και είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον όσων βρίσκονται πίσω από αυτήν την ομαδική εκβιαστική και συνάμα αήθη πράξη.

Οι πληροφορίες που μεταδίδονται από κάποια αθηναϊκά κανάλια πως δύο άντρες, κάτοικοι Αθηνών, έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία ως υπεύθυνοι για το μαζικό «revenge porn» που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γυναικών που είδαν να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές, είναι παλαιότερη. Και αφορά όντως και κάποιες γυναίκες (λιγότερες από 5) τα ονόματα των οποίων βρίσκονται σε «φακέλους» μέσα σε αυτό το αρχείο με τα 141 πρόσωπα γυναικών από την Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ομως η αποκάλυψη της «Π» δεν έχει σχέση με την παλαιότερη υπόθεση αφού οι «αποστολείς» φωτογραφιών και βίντεο ανυποψίαστων κοριτσιών είναι Πατρινοί!
Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πρώην σύντροφοι! Η «λίστα» περιλαμβάνει συνολικά 141 φακέλους και κάθε ένας αφορά και ένα κορίτσι από την Πάτρα. Μέσα στον φάκελο μπορεί κάποιος να δει βίντεο και φωτογραφίες του κοριτσιού από τις προσωπικές της στιγμές. Είτε όταν είναι μόνη σε κάποιο χώρο, είτε και με κάποιον σύντροφο.

Οπως αποκάλυψε η «Πελοπόννησος», το πρωτοφανές σε σχέση με τη συγκεκριμένη λίστα είναι ότι κάθε φάκελος (αρχείο) έχει και το ονοματεπώνυμο της κοπέλας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ