Κοινωνία

Καρπενήσι: Οι πρώτες εικόνες από τις έρευνες στον βυθό της λίμνης για την 48χρονη - Αγνοείται για 7η ημέρα

Επτά ημέρες συμπληρώνονται σήμερα, Πέμπτη (29/09), από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 48χρονης γυναίκας στην Ευρυτανία με τις μέχρι στιγμής έρευνες στη Λίμνη των Κρεμαστών όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό της να μην έχουν αποδώσει.

Στις έρευνες επιστρατεύτηκε και υποβρύχιο drone της ΜΚΟ ΟΦΚΑΘ το οποίο σάρωσε τον βυθό της λίμνης χωρίς, όμως, να εντοπίσει κάποιο στοιχείο της 48χρονης.
 

Στο MEGA μεταδόθηκαν τα πρώτα πλάνα από την υποβρύχια έρευνα του drone στον βυθό της λίμνης όπου δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος της γυναίκας.  Όπως διαπιστώθηκε μόνο σε κάποια σημεία του βυθού της λίμνης υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Σημειώνεται ότι το υποβρύχιο drone ερεύνησε στα δυο «ύποπτα» σημεία που υπέδειξαν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού καθώς κατέβηκε στα 75 μέτρα βάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εξέλιξη των ερευνών κάνει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να στρέφονται προς άλλες κατευθύνσεις και να θέτουν νέα ερωτήματα όπως για παράδειγμα αν το σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της 48χρονης είχε γραφτεί με τον δικό της γραφικό χαρακτήρα.

Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της 48χρονης ενώ εξετάζουν ξανά συμπεριφορές συγγενών της ή απειλές κατά της 48χρονης.

Στις έρευνες, τέλος, έχουν επιστρατευθεί τέσσερις έμπειροι κυνηγοί και δύο οδηγοί που γνωρίζουν καλά την περιοχή και την σαρώνουν για ίχνη της γυναίκας που έχει εξαφανιστεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ