Κοινωνία

Γκάζι: Τα 2 σενάρια που εξετάζονται για τη δολοφονία του 50χρονου

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γκάζι ένας 50χρονος, φέροντας κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Τον άτυχο άντρα εντόπισε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Αρχικά εξεταζόταν το ενδεχόμενο ο 50χρονος να έπαθε καρδιακό επεισόδιο και η πτώση του στο έδαφος να του προκάλεσε τα χτυπήματα στο κεφάλι. Όμως τελικά ο θάνατός του αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, ύστερα και από το πόρισμα του ιατροδικαστή και πλέον οι Αρχές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε δυο σενάρια.

Το ένα είναι ο 50χρονος να τσακώθηκε με ένα ή περισσότερα άτομα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ή να έπεσε θύμα ληστείας, να αντιστάθηκε και να τον σκότωσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάντως για τις αστυνομικές Αρχές κυρίαρχο σενάριο είναι ο θάνατος του 50χρονου να προήλθε μετά από συμπλοκή με άγνωστους, καθώς τόσο το πορτοφόλι όσο και το κινητό του βρέθηκαν στο σημείο ανέπαφα.

Το πορτοφόλι του 50χρονου δεν είχε χρήματα, αλλά μόνο τις τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες είχε πληρώσει στο μπαρ που διασκέδαζε νωρίτερα στο Γκάζι.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ