Κοινωνία

Κέρκυρα: Έκλεψαν τα γαϊδουράκια από το αγρόκτημα του Χαμόγελου του Παιδιού

Έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει απευθύνει το Χαμόγελο του Παιδιού για να ξαναβρεθούν δύο γαϊδουράκια που εκλάπησαν από το αγρόκτημα του «Χαμόγελου» στην Κέρκυρα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας οι άνθρωποι του Χαμόγελου διαπίστωσαν ότι εκλάπησαν τα δύο από τα συνολικά τέσσερα γαϊδουράκια τα οποία έχουν γίνει οι καλύτεροι σύντροφοι ζωής των παιδιών που μεγαλώνουν στην Κέρκυρα.

Είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία δύο χρόνια, που τα αγαπημένα ζωάκια των παιδιών γίνονται στόχος επιτήδειων. Ο Μάρκος και η Γωγώ, ονόματα που τα ίδια τα παιδιά χάρισαν στα γαϊδουράκια, αφήνουν ένα μεγάλο κενό στις καρδιές των παιδιών και θα τους λείψουν πολύ, τονίζει το Χαμόγελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ζωοκλοπή είναι αδίκημα και το Χαμόγελο θα προβεί σε κάθε δυνατή κινητοποίηση για να επιστρέψουν και πάλι τα δύο αγαπημένα γαϊδουράκια στην αγκαλιά των παιδιών, τονίζει ο οργανισμός.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του, αλλά και οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει άμεσα, τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό στη Γραμμή SOS 1056, τηρώντας απόλυτη εχεμύθεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ