Κοινωνία

Novartis: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα για τηλεοπτική κάλυψη της δίκης Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δικαστές της μειοψηφίας που ψήφισαν υπέρ της τηλεοπτικής κάλυψης περιλαμβανόταν και η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου Βασιλική Ηλιοπούλου.

Ωστόσο όπως ανέφερε η πρόεδρος «η πλειοψηφία έκρινε ότι δεν υφίσταται σημαντικό δημόσιο συμφέρον, αλλά και πως το κατηγορητήριο είναι περιορισμένο σε σχέση με τη μεγάλη υπόθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πλευρά της η εισαγγελέας της έδρας, Όλγα Σμυρλή, εισηγήθηκε να γίνει δεκτό το αίτημα, αναφέροντας: «Στην προκειμένη περίπτωση δεν βρίσκω λόγους για τους οποίους να μη συναινέσω. Δεδομένου ότι δεν μπορεί να παραγνωριστεί το γεγονός ότι η υπόθεση έχει απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα την πολιτική ζωή του τόπου και όχι μόνο. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αυτή η δίκη δεν περικλείει δημόσιο συμφέρον. Ορισμένα τεχνικά θέματα και το εάν θα υπάρχει ολική ή μερική κάλυψη αν το δικαστήριο,το αποφασίσει θα τα δούμε».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσία 0

Αιφνιδίασε και πάλι την δύση ο Πούτιν - Το ρωσικό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας S-500 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ καταστρέφει πλέον υπερηχητικούς στόχους από ΗΠΑ

Η δοκιμή έγινε προχθές στην Ρωσική επικράτεια - Η κίνηση αφορά ξεκάθαρα μέτρα κατά του σεναρίου μιας αμερικανο-ρωσικής...