Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ευρυτανία: Το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών δεν σχετίζεται με την 48χρονη που έχει εξαφανιστεί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA, το εύρημα που εντοπίστηκε χθες από το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού, σε βάθος 90 μέτρων, δεν σχετίζεται τελικά με την 48χρονη. 

Υπενθυμίζεται πως η 48χρονη σύζυγος και μητέρα αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης. Δύο μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα σκηνικό έντασης στο σπίτι της με τον σύζυγό της, καθώς η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του. Σημειώνεται πως το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές, με αφορμή κάποια περιουσία.

Η αστυνομία βρήκε σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης που φέρεται να αφήνει οδηγίες στη μητέρα και τον σύζυγό της να φροντίζουν το παιδί της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...