Κοινωνία

Πρέβεζα: Συνελήφθη γυναίκα που τρυγούσε χασισοφυτεία και έκρυβε την κάνναβη σε έρημο σπίτι

Επ' αυτοφώρω έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πρέβεζας μια γυναίκα την στιγμή που τρυγούσε τη μίνι χασισοφυτεία την οποία καλλιεργούσε μέσα σε ένα χαντάκι ανάμεσα σε αγροτεμάχια μιας περιοχής της Θεσπρωτίας, φτάνοντας στα ίχνη της ακολουθώντας πληροφορίες που τους είχαν δοθεί.

Η επιχείρηση για την σύλληψη της γυναίκας εκτελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής και στον χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο ως τριών μέτρων. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ερεύνησαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σπίτι της δράστιδας, το οποίο χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» για να κρύβει και να αποξηραίνει την παραγωγή της φυτείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο έρημο σπίτι κατέσχεσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 801,9 γραμμαρίων, ενώ στη συνέχεια συνέλαβαν και έναν άνδρα, η εμπλοκή του οποίου προέκυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

«Ορφανή» χασισοφυτεία σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Μέσα στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία, εντόπισαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μια «ορφανή» φυτεία από 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,10 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Οι καλλιεργητές δεν εμφανίστηκαν και η προανάκριση για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...