Κοινωνία

Κορονοϊός: Τα τρολ του αντιεμβολιασμού ξαναχτυπούν – Η νόσηση Μπουρλά

Η νόσηση από κορονοϊό του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει ο ανορθολογισμός και τα τρολ του διαδικτύου να κάνουν απόπειρα νεκρανάστασης του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Μάλιστα όλος αυτός ο εσμός αξιοποιώντας την επαγγελματική ιδιότητα του νοσήσαντος Άλμπερτ Μπουρλά και επιχειρώντας να τον απαξιώσει επιστημονικά χαρακτηρίζοντάς τον «κτηνίατρο», κάνει λόγο για «παραμύθι των εμβολίων».

Το Σάββατο ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό και η ανακοίνωση αυτή, ξεσήκωσε χρήστες στα social media, που θυμήθηκαν ότι ο  Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer πανηγύριζε πριν το εμβόλιο βγει στην κυκλοφορία, ότι κατά τις δοκιμές της τρίτης φάσης (800 άτομα στη Ν. Αφρική) αποδείχτηκε ότι προσφέρει 100% ανοσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτω από την πρόσφατη ανάρτηση Μπουρλά, έχουν αναρτηθεί δεκάδες οργισμένα σχόλια που αμφισβητούν όχι μόνο την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, αλλά τον κατηγορούνε ευθέως για εξαπάτηση.

Από τα σχόλια δεν λείπουν οι νύξεις ότι είναι η δεύτερη θετική διάγνωση για τον κ. Μπουρλά μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα καθώς είχε διαγνωστεί με covid ξανά στα μέσα Αυγούστου.

Ενδεικτικά του ήθους, της ελαφρομυαλιάς αλλά και της επικινδυνότητας των αντιεμβολιαστικών και αντιεπιστημονικών απόψεων που θέλουν να προβάλλουν διάφορα τρολ είναι τα τιτιβίσματα που ακολουθούν (ενδεικτικά) και τα οποία αποτελούν υποτίθεται σχόλια και απαντήσεις στην ανάρτηση του Άλμπερτ Μπουρλά με την οποία ο διεθύνων σύμβουλος της Pfizer ανακοίνωσε τη νόησή του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφρική 0

Ο Λίβυος υφυπουργός εξωτερικών στοχοποιεί την Ελλάδα για τις έρευνες νοτίως της Κρήτης-Ετοιμάζεται η καθαίρεση του φιλότουρκου Πρωθυπουργού;

Σοβαρό επεισόδιο με Τούρκο ειδικό που κατηγόρησε την Αίγυπτο για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλαβε...