Κοινωνία

Αλιβέρι: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών - Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Όπως φαίνεται στο βίντεο, δύο αγόρια μαθητές της Α' και Β' Γυμνασίου Κριεζών, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αλιβέρι, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με γροθιές και κλωτσιές.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο μαθητών είχε ξεκινήσει νωρίτερα κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας πετούσε αναμμένα σπίρτα στον άλλον. Αφού σχόλασαν συναντήθηκαν μπροστά στην εκκλησία του χωριού και άρχισαν να προκαλούν και πάλι ο ένας τον άλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Δυστυχώς, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, αφού κανείς εκ των συμμαθητών τους που βρίσκονταν στο σημείο δεν σκέφτηκε να τους χωρίσει ή να καλέσει κάποιον ενήλικα από τα παρακείμενα καταστήματα, και κατέληξαν να κλωτσούν ο ένας τον άλλον.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ένας εκ των δύο τελικά αποφασίζει να ρίξει μπουνιά στον άλλον, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να χτυπήσει στην κολώνα της εκκλησίας και στη συνέχεια να σωριαστεί λιπόθυμος στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο από το Πρώτο Θέμα: 

https://youtu.be/IwBz3rlRCag?t=1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στη θέα του λιπόθυμου συμμαθητή τους, τα υπόλοιπα παιδιά που μέχρι εκείνη την ώρα είτε βιντεοσκοπούσαν, είτε παρακολουθούσαν ατάραχα τον καβγά, έσπευσαν να καλέσουν σε βοήθεια.

Το ασθενοφόρο που κατέφθασε παρέλαβε σε λιπόθυμη κατάσταση τον μαθητή και τον διεκόμισε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ευτυχώς μετά από σειρά ιατρικών εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο η υγεία του και αφού του έγιναν ράμματα επέστρεψε στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...