Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πύργος: Το τελευταίο «αντίο» στον 68χρονο που δολοφονήθηκε με 40 χτυπήματα στο κεφάλι (βίντεο)

Συντετριμμένοι, συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν, με την ελπίδα ο δολοφόνος του να βρεθεί σύντομα και να τιμωρηθεί.

«Πιστεύω ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση γιατί έχουν στοιχεία από ότι πιστεύω. Έχω μια διαίσθηση ότι θα προχωρήσει άμεσα γιατί δεν μπορεί μικρή κοινωνία πολλά μαθαίνεις. Όποιος είναι ο υπεύθυνος να οδηγηθεί ενόψει των αρχών. Να πληρώσει το τίμημα το μεγαλύτερο. Γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν ήτανε να πάει έτσι» δήλωσε ο αδερφός του 68χρονου.

Δείτε το βίντεο του Mega

«Έστησε» τον χώρο για να παραπλανήσει

Από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές εκτιμάται ότι ο δολοφόνος μετά την πράξη του καθάρισε τον χώρο και «έστησε» το σκηνικό του εγκλήματος με τέτοιον τρόπο, ώστε να παραπέμπει σε αυτοκτονία και να παραπλανήσει τις έρευνες.

«Ξέρω ότι κάποιοι σκότωσαν τον αδερφό μου μες το σπίτι του και δεν ξέρω ποιοι τον σκοτώσανε. Τώρα πως έγινε, ούτε δοσοληψίες είχε με κανέναν, οικονομικό πρόβλημα δεν είχε, έδινε, δεν έπαιρνε, ήτανε ψυχούλα. Την περιουσία την εκμεταλλευόταν ο αδερφός μου από αυτό που έμενε μαζί και δεν ξέρω τι του έδινε. Αυτά τα ξέρει αυτός. Τα ξέρουν μεταξύ τους» συμπλήρωσε ο αδερφός του θύματος.

Βασικός μάρτυρας, ο αδερφός του, ο οποίος τον φρόντιζε και είναι εκείνος ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον βρήκε νεκρό και μαζί με τον γιο του ειδοποίησαν την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κεραυνός εν αιθρία ήταν αυτό. Ψυχούλα. Ο πιο αθώος άνθρωπος. Ήταν στο σπιτάκι του, αγαπητός ήταν με τον κόσμο. Με τον αδερφό του έμενε. Το πρωί είχανε φύγει και ήρθε η αστυνομία και τους πήρε για κατάθεση. Λένε ότι τον βρήκαν σκοτωμένο. Κάτι θα βρουν, δεν μπορεί να μην βρουν κάτι. Το συμπέρασμα θα βγει» αναφέρει συγγενής του θύματος.

Ο δολοφόνος, που προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, φαίνεται πως πήρε μαζί του και το αντικείμενο με το οποίο κατάφερε τα 40 απανωτά χτυπήματα στον 68χρονο.

«Αιχμηρό αντικείμενο το οποίο το ψάχνουμε να το βρούμε. Εγώ εκεί που ήμουν με την ασφάλεια και ψάχνανε και ψάχνανε και ψάχνανε δεν βρήκαμε τίποτα. Βρήκαν στοιχεία, τελοσπάντων δηλαδή με την έννοια ότι πήρανε στοιχεία εκεί πέρα που θέλανε να πάρουνε οι άνθρωποι αλλά αυτό το αντικείμενο δεν το βρήκανε ακόμα. Δεν είχε πρόβλημα με κανέναν ο Μπάμπης. Δεν είχε ενοχληθεί ποτέ από κανέναν. Δεν είχε πει τίποτα κανένας. Θα μας το είχε πει ο Μπάμπης» δηλώνει ο αδερφός του 68χρονου.

Η οργή και το μένος που έδειξε ο δολοφόνος τη στιγμή που σκότωνε το θύμα του, προσανατολίζουν τις αρχές σε πρόσωπο από τα στενό περιβάλλον του 68χρονου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ