κοριτσάκι
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: 55χρονος έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχο 8χρονης

Μία σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 8χρονης έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό συνέβη στη Χαλάστρα, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 55χρονος από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος voria.gr, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 55χρονος, απογευματινές ώρες χθες και ενώ η ανήλικη έπαιζε κρυφτό με φίλους της έξω από το σπίτι του, στην περιοχή της Χαλάστρας, την κάλεσε κοντά του με το πρόσχημα να τη βοηθήσει να κρυφτεί και, ενώ της μιλούσε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...