Κοινωνία

Άρτα: Αστυνομικός σκύλος βρήκε παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε φοιτητής

Νέα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας που με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου, Ζύρα, εντόπισαν κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες σε σπίτι 25χρόνου φοιτητή πληροφορικής.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί για πρώτη φορά κατάσχεσαν, ναρκωτικό, τροποποιημένα παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε ο 25χρόνος φοιτητής στο σπίτι του και διοχέτευε στην αγορά.

Συγκεκριμένα από τον έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 5 κιλά και 819 γραμμάρια καλλιεργήσιμο μύκητα παραισθησιογόνου μανιταριού, με δραστική ουσία ψυλοκυβίνη, 2 κιλά και 595 γραμμάρια σπόρος μύκητα, 2 κιλά οργανική ύλη, 36 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο τρίφτες με υπολείμματα χασίς. Αποξηραμένος καρπός παραισθησιογόνο μανιτάρι με την δραστική ουσία ψιλοκυβίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υδάτινο διάλυμα σπόρου με τον παραισθησιογόνο μύκητα ψυλοκυβίνη 12,5 ml σε σύριγγα 1 γραμμάριο κοκαΐνη και το χρηματικό ποσό τον 1.000 ευρώ. Ο αστυνομικός σκύλος Ζύρα κατά την έρευνα στο σπίτι υπέδειξε στους αστυνομικούς που υπήρχαν κρυμμένες ποσότητες ναρκωτικών, κάνοντας ένδειξη στον σύνοδο αστυνομικό και έτσι εντοπίστηκαν.

Ο 25χρόνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...