Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Παύλος Φύσσας: Πορεία στο Κερατσίνι για την επέτειο της δολοφονίας του - Έγιναν επεισόδια (upd)

Νεώτερη ενημέρωση

Επεισόδια σημειώνονται το βράδυ της Κυριακής στη Νίκαια, μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ο οποίος σαν σήμερα πριν 9 χρόνια δολοφονήθηκε από τον Χρυσαυγίτη, Γιώργο Ρουπακιά.

Δείτε βίντεο & φωτογραφίες

Αρχικό κείμενο

Σαν σήμερα, πριν από εννέα χρόνια, ο νεαρός τραγουδιστής δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και σε δημόσια θέα από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής. 

Η συγκέντρωση για τον Παύλο Φύσσα έχει προγραμματιστεί για τις 17.30 και αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στο Κερατσίνι, προς το Μπλόκο της Κοκκινιάς. Στο σημείο έχει φτάσει και η μητέρα του, Μάγδα, η οποία κάθε χρόνο δίνει το παρών στην διαδήλωση. 

«Ημέρα μνήμης. Εννέα χρόνια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει» λέει η Μάγδα Φύσσα, προσθέτοντας ότι «όλα είναι εκεί όπως και στα εννέα χρόνια». Αναφέρθηκε επίσης και στην δεύτερη δίκη για την δολοφονία του γιου της, σημειώνοντας ότι και αυτή θα είναι χρονοβόρα. «Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας. Τίποτα δεν έχει αρχίσει» είπε χαρακτηριστικά. 

Από νωρίς το απόγευμα στο σημείο της συγκέντρωσης, στην οδό Παύλου Φύσσα 60, έφτανε κόσμος και άφηνε στο μνημείο του λουλούδια και στεφάνια. 

Δείτε φωτογραφίες: 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ