Κοινωνία

Κινηματογραφικό ατύχημα στην Ερέτρια: Σύγκρουση 2 αυτοκινήτων με ανατροπή-2 τραυματίες

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, ο πρώτος οδηγός του ενός Ι.Χ Πακιστανικής καταγωγής ερχόταν από την Ερέτρια με κατεύθυνση τη Χαλκίδα και ο δεύτερος κατευθυνόταν από τη Χαλκίδα προς την Αμάρυνθο όπου μένει.

Στην στροφή του Μύλος Κάμπιγκ ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο του αντίθετου ρεύματος με οδηγό τον Αμαρύνθιο.

Ο δρόμος μετατράπηκε σε κινηματογραφικό σκηνικό με τα δυο αμάξια να αναποδογυρίζουν και να σέρνονται για πολλά μέτρα στην άσφαλτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολούθησε πανικός και κινητοποίηση του Α.Τ. Ερέτριας, ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και εθελοντών της ομάδας διάσωσης Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. (Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας) που έφτασαν στο σημείο.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και το γεγονός ότι τα δυο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών και οι δυο οδηγοί γλίτωσαν σαν από θαύμα.

Aκολούθησε η επιχείρηση αποκατάστασης της κυκλοφορίας με την συνδρομή των αστυνομικών και των εθελοντών της ΕΣΔΔΕ στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας Ερέτριας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Διαμόρφωση τακτικής για την Ελλάδα: H παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης από τα Ρωσικά μαχητικά καταλύτης στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Παρά την αριθμητική υπεροχή 10:1 έναντι της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, η Ρωσία έχει τεθεί σε επισφαλή θέση και...