Κοινωνία

Πύργος: Κινδυνεύει με αναστολή η ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας

Στον «αέρα», βρίσκεται για άλλη μια φορά η αναστολή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας-Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Πύργου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γιάννης Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργίου, δύο από τους γιατρούς που υπηρετούν τώρα στη ΜΕΘ Πύργου, έχουν κάνει όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να φύγουν σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της επικράτειας, στο πλαίσιο των διαγωνισμών του Υπουργείου Υγείας που αφορούν τους γιατρούς και βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα η προκήρυξη που αφορούσε την ειδικότητα της Παθολογίας βγήκε ξανά άγονη αφού κανένας γιατρός δεν εκδήλωσε το ενδιαφέρον του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Το ελληνικό σύστημα LASER “Μινώταυρος” έγινε αντικείμενο έρευνας ξένων εταιρειών-Εξουδετερώνει στόχους άνω των 23000 ποδών (Βίντεο)

Θα τοποθετηθεί σε νησιά μικρονήσους κατά τουρκικών drone-Σούκος : Πρέπει να τα τοποθετήσουμε τα συστήματα στα νησιά για...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Διαμόρφωση τακτικής για την Ελλάδα: H παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης από τα Ρωσικά μαχητικά καταλύτης στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Παρά την αριθμητική υπεροχή 10:1 έναντι της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, η Ρωσία έχει τεθεί σε επισφαλή θέση και...